وزن ۹۰ گرم

قیمت ۱۹.۰۰۰ تومان

شرایط نگهداری:

درجای خشک وخنک نگهداری شود (رطوبت زیر۱۶% باشد تا از ایجاد کپک جلو گیری شود)

ماندگاری تا ۲سال پس از تولید

مناسب برای تهیه انواع دسر ژله ای ،کرمی و کیک

توضیحات بیشتر:

ژلاتین نوعی پروتئین طبیعی و خالص است که دارای۹۰-۸۵ درصد پروتئین، ۲-۱ درصد نمک های معدنی و ۱۵-۸ درصد آب و فاقد هرگونه قند و چربی می باشد.
اسید امینه پرولین و گلایسین  موجود در ژلاتین حدود ۱۰-۲۰ برابر دیگر مواد پروتیینی است که باعث  افزایش غضروف سازی بدن و بهبود سم زدایی از طریق کبد میشود.
اسید آمینه لیزین موجود در ژلاتین ۲-۵/۱ برابر برنج و نان می باشد که در ساخت عضله و ماهیچه ضروری به حساب می آید
و اسید آمینه آرژنین که نقش بسزایی در تولید انرژی ماهیچه ها و سلامت پوست وناخن ایفا می کند.

طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین

با استفاده از ژلاتین میتوان انواع دسر های زیبا وجذاب وصد البته خوشمزه را درست کرد.
تهیه دسر با پودر ژلاتین بسیار به صرفه و سالم تر است زیرا مواد نگهدارنده ندارد

راه کار ساده برای تهیه انواع ژله میوه ای با پودر ژلاتین

به منظور تهیه برای دو نفر ، به ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان ( این مدت شامل زمانی که ژله باید در یخچال بماند تا سفت شود ، نیست) و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است ، نیاز دارید:

برای درست کردن ژله میوه ای شربت یا آبمیوه طبیعی میوه موردنظرتان را با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت ۱قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید به این ترتیب که روی حرارت ملایم پودر را داخل مایع هم بزنید تا حل شود و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد . همین قدر راحت!

 

مواد لازم

آب میوه

۱ لیوان

پودر ژلاتین

۱ قاشق غذاخوری

شکر

به میزان لازم

 

می‌توانید از هر آبمیوه‌ای برای تهیه ژله استفاده کنید، اما اگر از آبمیوه‌هایی مانند سیب و … استفاده می‌کنید، ابتدا آن‌ها را از صافی رد کنید و سپس استفاده نمایید. به طور کلی به ازای هر یک لیوان آبمیوه به یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین احتیاج دارید.

به جای آبمیوه می‌توانید از مخلوط پودر قهوه یا نسکافه در آب نیز استفاه کنید. حتی می‌توانید ژله چند رنگ نیز تهیه نمایید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری اسانس و رنگ غذا نیز بکار ببرید، اما بهتر است اینکار را نکنید تا ژله‌ای کاملا سالم و بدون هیچگونه افزودنی‌های شیمیایی داشته باشید. اگر قصد دارید، ژله توت فرنگی یا آلبالو درست کنید، مقداری از شربت این میوه‌ها را با آب مخلوط کنید و یک لیوان از آن را به جای آبمیوه استفاده نمایید. توجه داشته باشید که آبمیوه یا شربت استفاده شده باید شیرین باشد، بنابراین از مقداری شکر استفاده کنید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *